Sortedam Dossering, 2100 København Ø, Danmark
Karmarunner is an exercising app for iPhone, that allows you to donate money through your daily exercise, for a charity of your choosing.
,

KARMA TOUR ’17//København – Gratis motionsløb for den gode sag

Sep 16, 2017 @ 1:30 pm  —  Sep 16, 2017 @ 3:00pm

Kom og deltag i Danmarks første Karmarunner on tour. I august og september kommer vi rundt til de største byer i Danmark og samler en masse penge ind til gode formål via motionsappen Karmarunner

Vi mødes på Lørdag den 16 september mødes vi ved Sortedams doseringen og løber sammen rundt om søerne for den gode sag. En sag du helt selv vælger på dagen. Du kan blandt andet løbe for Hjerteforeningen, DINNødhjælp – deres overlevelse, Kræftens Bekæmpelse Team Fox m.fl. Og for hver deltager, som bruger motionsappen Karmarunner til iPhone eller vores eventapp til Android, donerer vores sponsorer penge til den gode sag. Pengene vi samler ind kommer fra virksomheder der ønsker at gøre en forskel sammen med jer, og derfor sponsorerer de jeres donationer. Du skal derfor ikke andet end at hente vores app og stille op på dagen til en løbetur i flotte omgivelser og for en god sag.

Ruten er ca 5 km og der bliver ikke taget tid på ens præstation. Det handler om at gøre noget godt for sig selv og for andre. Derfor styrer du helt selv dit tempo. Du kan sætte personlig rekord, eller løbe om sejren med din kammerat eller bare tag en rolig tur gennem landskabet, det er helt op til dig.

Hent jeres gratis billetter her:
http://www.tikko.dk/event/karma-tour-17-koebenhavn-2028

Du kan hente vores motionsapp til Iphone her:
https://appsto.re/dk/iaXKhb.i

Hvis du har en Android telefon kan du hente vores eventapp, hvor man på dagen scanner en qr-code til den sag man ønsker at støtte.

Find app’en her:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.karmarunner&hl=enPost a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Event Venue


  • Venue
    Sortedam Dossering, 2100 København Ø, DanmarkKarmarunner is an exercising app for iPhone, that allows you to donate money through your daily exercise, for a charity of your choosing.
  • About
    Karmarunner is an exercising app for iPhone, that allows you to donate money through your daily exercise, for a charity of your choosing.
  • Email
    [email protected]
  • Follow On

Event Details