Det siger vores brugere

Karmarunner
5

Det gode formål kan få mig op af sofaen og på med løbeskoene 🙂

Karmarunner
5

Karmarunner giver mig ekstra motivation til at komme ud og bevæge mig, hvad enten det er en løbetur, gåtur eller cykeltur. Det er fedt at vide at man kan hjælpe andre, i mens man alligevel gør noget godt for sig selv. Det giver en unik fællesskabsfølelse at vide at der findes mange Karmarunners ude på stierne � Stor ros!!

Karmarunner
4

Det er så fint, at man selv vælger, hvem man vil støtte. Og så er det super nemt og man kan træne uden at have en stemme i øret under hele turen, men bare kan se derhjemme hvor langt og hvor hurtigt man har løbet. God motivation i selv at få motion og samtidig støtte en god sag.

Karmarunner
5

Fedt at kunne gøre noget for andre imens man gør noget for sig selv 🙂

Karmarunner
4

Jeg har benyttet mig af Karmarunner appen siden dens opstart sommeren 2017. Appen har hele tiden været under udvikling, - og efterhånden er diverse begynderfejl fixet! Tilbage står nu en fin app der motiverer til mere bevægelse mens den samtidig gør det muligt at støtte en god sag. Whats not to like 👌🏼

Karmarunner
5

Vær med til at samle penge ind til et godt formål - brug app’en Karmarunner 💪👍

Karmarunner
5

Super nem App, lige at gå til og dejlig oversigt over min motion. At der så er et godt formål indover er lige i min optik

Karmarunner
5

God app, og god idé! 🙂 Dog savner jeg en app til Android også...

Karmarunner
5

Donating to a good cause by exercising! Why has no one thought of this before? 😀 Love this app!!

Karmarunner
5

Genial app, der holder styr på min motion og som samtidig hjælper mig med at støtte det gode formål👏🏼 kan helt klart anbefales!!

Karmarunner
5

Super god app, der gør det sjovt at motionere! ��

Karmarunner
5

Fantastisk app!! 😉