… OG DET GIVER ENDNU BEDRE KARMA AT HJÆLPE ANDRE

Gennem projektet samler vi nemlig penge ind til lokale organisationer som arbejder med stress, drepression og angst. Modtagerorganisationerne er: Headspace Odense (unge), SIND fyn (voksne), og bedre psykiatri fyn (pårørende).

 

Det gør vi rent praktisk gennem Karmarunner (som kan hentes til ios/iphones) hvormed man kan samle penge ind til projektet, blot ved at tænde sin app og løbe med.

 

Man samler penge ind ved at dele sin tur som et facebook opslag. Der kommer der ikke til at stå noget om hvor langt man har løbet, eller hvor hurtigt. Der kommer i stedet blot til at stå at man har løbet en tur og at man herigennem har løbet 5 kr. ind til Karmarunner Odense projektet. Er vi for eksempel 50 mennesker der løber turen, så har vi udover at vi har fået dagens motion, også fået samlet 250 kr. ind til projektets modtagerorganisationer og i den gode sags tjeneste. Derfor jo flere der løber med, des bedre.

 

De penge der bliver løbet ind sponsoreres af større lokale odenseanske virksomheder som kommer til at stå nævnt på opslaget.

 

Har du ikke en iphone, så fortvivl ikke du kan stadig samle penge ind hver tirsdag, via din Android telefon, når vi er færdige løbet.